Neem even een TimeOut, proef en geniet!
Restaurant
Sportbar TimeOut staat voor een fijne Vlaamse keuken. Chef-kok Yoshi haalt het beste uit zichzelf en levert elke keer een topprestatie. Hij selecteert naar eigen wens zijn favoriete gerechten. Klassiekers zoals onze huisbereide stoofvlees en vol-au-vent. Vaste waarden zoals spaghetti en pasta carbonara. Beloftevolle gerechten zoals rundsburger ‘TimeOut’ en vispannetje van de chef.
Sportbar Timeout behaalde het label ‘Hier eet men veilig’, een kwaliteitslabel in de voedingssector. Een eerste medaille waar we trots op zijn.
Last van allergieën? Laat het ons op voorhand weten. We houden er rekening mee.
Streekproducten
We gebruiken graag producten uit de streek. Lekker vers, eerlijk en heerlijk, de beste kwaliteit. We werken onder andere samen met
- Ambachtelijk ijs van IJsbol uit Beerst
- De Kasteelhoeve (ambachtelijke boter)
- Bakkerij Van Oost
- Keiems bloempje (ambachtelijke kaas)
- Wijnen van Vertho uit Esen
Suggesties
Onze chef-kok verlegt graag zijn grenzen en tovert elke week een nieuwe suggestie op je bord. Zo blijft een bezoek aan Sportbar TimeOut zowel voor de kok als voor de klant een culinaire uitdaging.
Ben je vegetarisch? We hebben vast en zeker een suggestie.
Tearoom
Ben je aan het wandelen in de buurt of gezellig aan het fietsen? Hou even halt en voorzie jezelf van nieuwe energie. We serveren je graag een huisbereide pannenkoek of wafel, een lekkere ijscoupe of een heerlijke sabayon. Die extra calorietjes wandel of fiets je er toch zo weer af?