Er zijn geregeld (sport)evenementen op site De Pluimen.
Check de kalender of kom gerust langs en neem een kijkje op ons evenementenbord buiten.

28 december 2023
21 juli 2023

Zomerse vrijdagen

Image

Bavo Meeus genoot een klassieke opleiding viool. Kort na het behalen van zijn diploma wist hij echter dat hij een missie had... Dit klassieke instrument introduceren in de wereld van de elektronische muziek!

Toen hij de elektronische viool is beginnen te bespelen, merkte hij meteen de grote impact van fysische kunst op zijn publiek, met een explosieve en succesvolle carrière als resultaat.

Bavo speelt tegenwoordig in de meest bekende en respectabele clubs, en op de meest befaamde festivals over de hele wereld. Hij speelde onder andere op de podia van Tomorrowland, Privilege Ibiza, Nikki Beach Saint Tropez, TMF, Versuz, Carré„ Clara Club Tel Aviv, Shimmy's Beach South Africa en vele anderen.

Vanaf het ogenblik dat hij zijn eerste noten hebt speelt, zal u onmiddellijk de electro-vibe beleven, en stil blijven staan is dan gegarandeerd geen optie meer!

24 aug. 2022

Parachute Pop-Up Bar

Op de dag dat de Vierdaagse van de IJzer door Diksmuide trekt en voor het eerst langs het zwem- en sportcomplex "De Pluimen" langskomt, openen wij een 2de bar voor één dag!
30 juni 2021

Die Verdammte Spielerei

Die Verdammte Spielerei komt terug uit hun Coronaput gekropen. Gesignaleerd Bachten de Kupe, konden ze niet anders dan bij TimeOut passeren. Niet te zot, niet te lang, niet te geweldig. Of toch wel. Rook uit de SARS-buis!
11 juni 2021 - 17u00

The Cortador Academy by Joka

Op 11 juni verwelkomen we in de Sportbar TimeOut een Cortador . Een spektakel om letterlijk je vingers van af te likken. De liefde voor de ambachtelijk gedroogde Iberico-ham uitgedrukt in een prachtige kunst: het vakkundig versnijden van deze delicatesse.

Wat te doen?

Sportbar TimeOut ligt op de sportsite De Pluimen. Een plaats met veel fietsroutes in de buurt. Plan hier de route die jij verkiest. Neem tijdens je tocht zeker de tijd om even te verpozen. Waar? In Sportbar TimeOut natuurlijk!